А Ти пiди за ним

...А Ти піди за ним, піди,
Зеленоока вірна діво!
І нагадай, що Ти – це Ти,
Що лиш з Тобою він щасливий...

«Чи Ти забув, як разом ми?..» –
Із тіста злеплені пташата.
Забуте вирине з пітьми,
Й він пригадає так багато!

...В багатті вашої весни
Тенета забуття зотліють,
І ваші доньки та сини
Народяться, й весь світ засіють!..

...Та щось шепоче: «Відпусти,
Й сама забудь недовге щастя...»
А Ти піди за ним! Піди!
Й зліпи ті пташечки пухнасті!


Рецензии