Матусi

Десь проживає,далеко від мене,
Власниця лагідних сірих очей,
Що посміхалися світом блаженним
Тисячі довгих і темних ночей.

Серденько вірне любило і любить
Донечку рідну,а саме-мене.
Я її,ніжну,піду приголубить,
Ненечку рідну,дорожчу за все.

Ти,моя ластівко,завжди у серці
Житимеш вічно,де б я не була.
Стежка до тебе веде джерельцем,
В якому є лише вода жива.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.