***

Я вірю у силу душі
а значит вірю у смерть
наздогонять не спіши
бо все одно підешь геть
я вірю у силу слів
й безсилість їх зокрема
та хочу щоб ти не смів
кидатись ними дарма
мені не потрібне життя
де люди як іграшки в грі
вже краще піти в забуття
віддатися самоті


Рецензии