***

Я можу тебе кохати
чуєшь мене чи ні
а ти відверто брехати
сидячи на вікні
я хочу тебе украсти
від хаосу і земних втрат
та я не можу здолати
обіймів як пути грат
я можу тебе кохати
і хочу взаємних дій
та ти волієш розп’яти
увесь мій дитячий світ мрій
я можу довго чекати
цього навчив мене ти
але безмежно мовчати   
не можу    краще піти
втікти геть від мороку ночі
де я лишилась сама
я знаю ти мене хочешь
та пристрасть твоя  тюрма


Рецензии