***

…Сонце засліпило очі, вітер сплутує дороги
і серед глухої ночі не знайти тоді нікого…
…Місяць засліпляє зорі, спокій – стримує волога –
сльози чисті і прозорі – невідрадна допомога
…Сонце засліпило душу… поряд подих й так далеко…
Та нікому вже не мушу я розвіювати спеку…


Рецензии