***

Я знаю, що ніколи не пізно,
Та в більшості це не так.
Ненавиджу розмови «про різне» 
І «stop» не приймаю за знак…

Я знаю, істин не має,
Бо кожен їх створює сам
Та те, що  маю, ти знаєшь,
Ніколи вже я не віддам…


Рецензии