***

Коли розрива на частини
й не знаєшь куди подітись
не має у світі людини
якій ти міг би відкритись
коли настає забуття
і вітер все ділить навпіл
доречні не каяття
 а німота твоїх слів
коли не чекаєшь нічого
 і боляче дихати киснем
не хочеться кохання твого
самотність  образа   навмисно


Рецензии
п е в у ч е . . .

Квази Поэзия   06.04.2011 20:05     Заявить о нарушении