Надежда

Якщо життя невпинно б’є,
Тебе жорстоко по обличчю,
Ти сподівайся, бо ще є,
Надія на прекрасну притчу.

Просто забудь про все лихе…
Забудь про ненависть довкола…
Не сумнівайся – все мине,
І не болітиме ніколи…

І, може, ще колись настане,
Простий і щирий людський час,
І весь прокльон в серцях зав’яне,
Й поллються сльози щирих мас.

В той день зійде новітнє сонце,
Засяють душі на землі,
І буде видно крізь віконце,
Як знов голосять солов’ї!


Рецензии