А мне дауно пара дамоу

               *        *         *
       Am                Dm
А мне даўно пара дамоў,
        G7                C
Пара даўным-даўно-даўно –
     Am                Dm
А я сяджу сяродж сяброў
     E7                Am
І п”ю чырвонае віно.

         Чаму раней не зразумеў,
          Што ёсць на свеце толькі я,
          Ды дзесьць, як абарваны спеў,
          Жыве каханая мая.
Ну што ж, давай, зноў налівай!
Гэй! Асцярожней, да краёў.
Мы гэту песню даспяваем
І я пайду, пайду дамоў.
            Бо мне даўно пара дамоў,
             Пара даўным-даўным-даўно –
             А я сяджу сярод сяброў
              І п”ю іх горкае віно.


Рецензии