Бацькоуская

БАЦЬКОЎСКАЯ
                (1990г.)
Am                E
Ты прабач мяне, сынок мой!
                Am
Не трымай на сэрцы зла.
          A7                Dm
Я дарэмна з краю мокнуў
         E                Am
У суседняга сяла.
               A7                Dm
Ты прабач, сынок, прабач!
               G                C
Зорак сыплецца жарства –
             Am                Dm
Памяняла баш на баш
             E                Am
Долю баб”я галава.


Ты прабач мяне, сынок!
За памылкі – іх жа шмат:
Я кахаў яе , як мог –
Не туды яна пайшла…
Ты прабач, сынок, прабач,
Што жывеш сярод чужых,
Што з бацькоўскай далані
Твае слёзы не цяклі.

Ты прабач мяне, сынок!
Адвядзі вачэй дакор.
Я не выканаў зарок –
Хай мяне карае Бог.
Ты даруй мне, сын, даруй,
Ты заўжды дзіця маё:
І гітарную ігру,
І што песні я пяю.

СЛУХАЦЬ ПЕСНІ МОЖНА ТУТ:


Рецензии