Эх, не ворана крыло

               ЭХ, НЕ ВОРАНА КРЫЛО…
  Em                H7               
Эх, не ворана крыло над ракою той,
                Em
Не груганаў чарада там над Прыпяццю –
    Em6                Am       Fm
Гэта зорная палынь незагойная,
   Em               Am                H7      Em
Гэта хмара наплыла з-пад Чарнобыля.


Не татары па зямлі дзікай конніцай,
Не Батыя табуны накапыцілі –
Гэта ў хаты да людзей гора ломіцца,
Гэта хмара наплыла з-пад Чаронобыляя.

Не ваўкі там ля ракі заскуголілі.
Не сляза цячэ з вачэй, бо чыровоная –
Гэта плача Чарнабыль па-над гонямі,
Гэта хмара праліла з-пад Чарнобыля.


Рецензии