Чудасiji. Вибрики

Чудасії. Вибрики

Розпростертою в багнюці,
п'яною марюкою, 
Шивернога, клишолапа,
Либішся, падлюча,
і…
 
Прокаженою лежиш,
у дьогті та в пір'ї,
і від лютощів тремтиш -   
дертеє ганчір'я…
 
Жабою до горла – скік.
- Ти приляж зі мною,
закохай мене мужик…
Пізньою зимою…
 
Залюби недугу, 
танком буги-вуги - 
смерть свою… 
Із заріканням,
що  ніколи,
і  ні з ким…
 
Я ж, на нічку,
може й зможу!   
І зроблю з тебе жу-жжу!
   
І-у-да-а-іїї! Гу-гу-гу!

І заб'єшся, ти - цвяхом
В-в-в вічко раю,в вічко раю…   
У діжку пекла,
посмиком.
 
Це, ріднесенький, остання я, 
богом дана нам, жага, 
кожному із нас - агонія, 
а тобі, іще,й 
…жига.
 
Ти палив серця надіями?
Ти дурив самотніх мріями?
   
Ну,так вмри…

І йди
сюди.
 - Уба-буба–ги-ги-ги!!!


Рецензии
гнать надо она к каждому встречному ластится:)

Томинокер   30.04.2011 01:05     Заявить о нарушении
Как скажете...
Спасибо.

Ицхак Скородинский   30.04.2011 16:42   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.