Як жити???

                Чому мiй дім, без тебе залишився?
                Чому, без тебе за вiкном ідуть дощі?
                Не знаю як, тепер без тебе жити!
                Тебе так хочу пригорнути до душі!
 
                Твоє обличчя, і чаривні очі,
                Приходять знов до мене у ві сні.
                В нас все було! Все було як у казці.
                Та не повернуться ніколи вже ті дні!
 
                Тепер лишень залишилось кохання.
                А ти пішла у чарівні світи.
                Серед живих, тепер тебе немає.
                Та є у серці, у моєму ти.

                Ідуть дощі... То плаче саме небо!
                Що ти пішла, залишивши мене.
                І взимку вітер плаче за тобою,
                Коли  сніги зриваючи жене...


Рецензии
Сумно...але з душою...

Наталья Лобастова   07.10.2013 13:34     Заявить о нарушении
Спасибо, Наташа. Это была история из моей жизни.

Денис Кузнецов 48   07.10.2013 13:43   Заявить о нарушении
Я так и поняла...

Наталья Лобастова   07.10.2013 13:55   Заявить о нарушении