Колискова для коханого

Я тобі напишу колискову.  Аби кожного вечора ти
Як у море: тепле, шовкове  - занурювався - у сни.
Я тебе поцілунками вкрию, в долонях залишу долонь
Ніжно дихатиму біля шиї, розпалю передночі вогонь.
Сумирний вогонь. Жовтий, теплий. Для сну, сподівань, для покою,.
Хай сняться тобі сюжети -  що  душу твою загоять.
Тобі напишу колискову …
Пообіцяю тобі
– сонце тебе розбудить
І поцілунки мої.

***
Я є. Ти - є. І все...

***
Моя душа за твоєю - як сонях за сонцем.
Коли наступає ніч - то тепло зберігаю.
Дивлячись свої спогади, згадуючи твої руки...
До ранку.
Аби знов водити жовтою головою за сонцем душі моєї.

***
Вогонь не згасне, коли від нього розпалити
Другий вогонь.
Так і ми - запалюючись одне від одного...
Є


Рецензии