Язларга керде кунел

Тамчы тама, ташу ага.
Язларга керде кунел.
Тургайларны котеп алсан.
Хэллэрен Аллага шокер

Каеннарным яше ага.
Сандугачлар саерый.
Минем кунел ярсып яна.
Кукрэгемэ гел сыймый.

Мэххэбэтне кукрэгемдэ.
кызлар белеп юатыр.
Кунелдэге моннарымны.
Кемнэр сизеп уятыр.

Тал агачы тау астында.
Болганчык суларында.
Ташу ташып, моннар туа.
Мэхэбэт юлларында.

Кузем бер йомылганда.
Картлыгым килеп житэ.
Мэххэбэт таптым дигэндэ.
Яз коне утеп китэ.


Рецензии