Мов зiроньки в вiночку

Зоставила простори, та не духом –
Твої близькі мені і сміх, і жаль.
Злітаю думами (легеньким  рухом),
І міць земну  втрачають  час і даль.

Чи то моя вина, що не згубилась,
А віднайшла в собі наснаги вись?!
Чи зблизька так, Вкраїно, ти  б світилась:
Мов у віночок зіроньки сплелись?


Рецензии