Занадто

ЗРОБЛЮ ГУЧНІСТЬ НА МАКСИМУМ
ТАК,ЩОБ ЗДАВИЛА МІЗКИ.
ЗРОБЛЮ МІЦНОЇ,ГАРЯЧОЇ КАВИ,
ЩОБ ОШПАРИЛА КРОВ ВСЕРЕДИНІ.
ЗРОБЛЮ ЦЕЙ ДЕНЬ ВІЧНІСТЮ
І ЗНИЩУ ВСЕ ЗАЙВЕ В СОБІ.
ЗАНАДТО.
ЗАНАДТО БЕЗМЕЖНА ПУСТЕЛЯ
І ЗАНАДТО ВУЗЕНЬКІ РІЧКИ.
ТИ ДУМАЄШ,МЕНІ ДОСТАТНЬО
СУМНОЇ МУЗИКИ
ЩОБ ЇХ ПИСАТЬ ?
АБО ЛЕГКОГО СП"ЯНІННЯ ДИМОМ ?
МЕНІ ДОСТАТНЬО СВОГО ДИМУ В ГОЛОВІ.
СВОГО СП"ЯНІННЯ.
СВОЄЇ СУМНОЇ МЕЛОДІЇ.
ДОСТАТНЬО СВОЄЇ ЗИМИ..
СВОЄЇ ХУРТОВИНИ ВСЕРЕДИНІ.
ДОСТАТНЬО СПРАГИ В СЕРЦІ
і БЕЗПЕРЕСТАННОГО,БЕЗНАДІЙНОГО ДРЯПАННЯ В ДУШІ.
МЕНІ ДОСТАТНЬО.
ТА ЧИ ВОСКРЕСНУ ?


Рецензии
безнадійне дряпання в душі...это оно.да.
слишком...

Ма Рико   01.04.2011 01:14     Заявить о нарушении