На нiжках красунь тих - пуанти!

********************************************
Так  легко, на  кінчиках  пальців  весни...
Нам  серед  зими, про  любов  сняться  сни!
На  ніжках  красунь  тих сніжинок  пуанти!
Та  як  на  тканинi  блищать   діаманти!

Зима  ще    крутитиметься  в  заметілях.
І  так до  весни: за  тижнем, недiля….
А  в серці, як  квітка  Любов  розквітає!
Та  поки   розтане  сніг,  не  чекае!

Душа  невимовною  радістю  повниться!
Нехай тi  пророцтва  про щастя  виконуються!
"А  я, просто,  хочу   у  радості  жити!
Та  бути  Коханою! Взаємно  Любити"!
*******/  20.02.2010 р. /


Рецензии