Мiй вихiд! Вiн тепер на бiс!

***********************************
Ця  щедрість  Почуттів; їх  прояв!
А  ніжність  губ… Любові  миті...
Занепокоєння. Захопленість, якоi
Налаштування  світу е, по-суті…

Тож  я  чекаю!  Ти  ж  бо  не  мовчи!
Заслуга у Любові е того, хто Любить!
Музикою  визнанням  в серцi зазвучи.
Я  бачу Друга  у  тобі, що  будить

В душі всю гамму  Почуттів! Та знаю:
Напише  драму  цю  мистецтв Король!
Вiд так до смертi: я Люблю, страждаю.
На  сцені  я, життя   свого, зіграю  роль!

Так  вивірено, також  обережно!
То ти  вважаєш, зрада, компроміс:
То  е можливим? А Любов безмежна!
Мій "вихід"! Він  тепер: "на біс"!
*******   / 13.03.2011 г. /


Рецензии
Отлично!
Спасибо за украинский язык (такого на сайте мало)!!!

Костя Крамар   02.04.2011 01:27     Заявить о нарушении
Очень приятно,что есть люди,которые читают и комментируют,да еще и так положительно!Благодарю Вас!С теплом и Уважением.

Свирина Нинель Анатольевна 1   03.04.2011 23:26   Заявить о нарушении