Не в заборонах пл д солодкуватий

********************************************
Потік,  в  розкрите, навстіж, в  день;
Нестримно   так, та  непохитно,
Мчить, через  душі, мимо  скритно:
Життя  та  Смерть! - Зі Світла - в Тінь!

У серце, як  нестримним  болем – в  рану;
Копитами – в  Надii, в  Почуття….
"Багатообізнаним" неуком  життя,
Як  в  рани – сiллю,  бавитися  стане?!

Не в заборонах   плід  солодкуватий;
Оскомою, мов, на  зубах; з  тремтінням….
Та  iз  зухвалою  брехнею,  кривавою б'е тiнню
В обкуренiй  свiдомостi. Брат  йде  на  брата!

Я бачу горе! Горе в свiтi!Йде, горе! I його багато!
Завжди було так: брат вiйною йшов  на  брата!
 Чому? ...
 *******   / 15.02.2011 р. /


Рецензии