Я цiлую твiй погляд, цiлую!

**********************************
Я цiлую  твiй  погляд, цiлую!
Обережнi  такi  твоi  дотики?!
Ось, смiливо твiй образ малюю.
Розумiешь, чекатиму, поки ти:

Серце  свое  розкриешь  коханню.
Почуття  у  життi, як  в  останне....
Не остання  ця  зустрiч! – Я знаю.

Я  засмучуюсь  трохи  й  радiю:
Твоiм   дотикам  нiжним   душi!
Ти  розгледiв  мене. – Розумiю!
Тож, вiдверто  про все  напиши!

То Природа, Життя! То – весна!
Розумiю: то е  не  навмисно….
Бачу я, що  квiтучiсть  рясна
Почуттiв! Цьому рада я, звiсно!
*******   / 14.03.2011 р. /


Рецензии