Не говори ти марних слiв!

*************************************
Не  говори  ти  марних  слів!
Твої  слова тi- відблиск  пристрасті
В  тій  неприкаяній  напасті,
Немає  й близько  поняття: "Любов"!

Не  говори! Не говори!
Пробач, тож  серцю  не  накажеш!
Ти  про  "любов" свою  розкажешь,
Але  не  чудь,  не  "витвори"!

В твоiх же скронях-  сивина!
А у  моїх: тож  вітер  вільний!
Концерт  ти  не зіграєш  "сольний"!
І  в  цьому, не  моя  провина!.

Не  говори!. Та  не  " створи"!
І  не шматуй ти марно, страсно!
Я  розумію: все  прекрасно,
Хоч  говори - не  говори!!!

Бач: не  горить   в  очах  Любов!
В  твоїх е  божевілля  пристрасті!
Тіеi   неприкаяній   напасті,
Що  збуджує; i знову  й  знов!..

 Не  говори!.  Не  витвори!.
Даруй! Даруй!. Cтвори!Твори!
*******   / 15.11.2010 р. 22: 07 ч. /


Рецензии