Ой! люлi-люлi! люлi, люлi!

      / Колисковая /
***********************************
Ти квiточка  така  гарненька!
Дитиночко  моя  маленька!
Чудовая, мов  боженятко!
Небеснii  цi  оченятка!

Ой, люлi- люлi! Люлi. Люлi!
Двчатка   гарнi   моi  малi!
Ой, люлi-люлi! Люлюсенькi!
Заколихаем    малюсенькiх!

Що  дивляться  навколо  себе
Бездоннiсттю  самого  Неба!
Бач?! - Всесвiт-безкрайне  диво!
А, матiнка, така  щаслива!

Ой, люлi- люлi! Люлi. Люлi!
Двчатка   гарнi   моi  малi!
Ой, люлi-люлi! Люлюсенькi!
Заколихаем    малюсенькiх!

А  посмiшка  немов, як Сонце,
Що  дивиться  в  душi  вiконце!
А  голосочок, мов  з  джерела!
Тобi   матуся   красу   дала!

Ой, люлi- люлi! Люлi. Люлi!
Двчатка   гарнi   моi  малi!
Ой, люлi-люлi! Люлюсенькi!
Заколихаем    малюсенькiх!
*******   / 16.03.2011 г. /


Рецензии