Якими бути?

Якими бути?
           Поспитай у миті,
Вона вміщає стільки, що згора.
Стоять дерева дощиком умиті,
І зеленіє Савина гора.

Та через мить - вже сонечко чи хмарка:
І настрій інший, і чуття не ті.
Веселки в небі многоцвітна арка,
І соняшники мліють золоті.

А люди безтурботні і серйозні,
Одні радіють, інші у журбі..
Спокійніш тим,
            хто - мов діжки порожні,
А важче тим, хто в справі, в боротьбі.

Якими бути?
          Певно, знає вічність -
Стійка, неквапна в мудрості своїй.
Велике і дрібне, сумне й комічне -
Все губиться між зоряних світів.

Одна любов безсмертна між віками,
Прекрасна й чиста, яко наш Дніпро.
Живи в любові,а провідниками
Хай в тебе будуть чесність і добро.


Рецензии