Бабське свято

Бабське свято

Вонаж називається Елена.
Дізнався про неї через твіттер.
Інтересно!..
Щось гворила вона про
"політичне бабське свято квітів-віників"
-- Не зрозумів!
Вона казала що не любить цього свята.
-- А як любити можу я, коли не знаю
яке ж то свято й є?..

Весною розквітають квітти.
А сніг уже розстав -- лишилася вода!..
Ковток води цієї я бажаю,
а вона втікає від мене (потехеньку)
як змій споміж зеленим листям...
Я думаю, що пливе прямо до Дніпра.
А крижана вода не має меж своїм хотінням:
Пливе, пливе туди куди воліє її "мрія"...
А я туди лиш прийду, куду дійде моя надія!

Із логіки щось пам"ятаю!
Що як літо розпочалося,
то зима уже давно минула...
І я не чув в собі ніяких холодів!
Напевно тому, що я потратив час мій просто:
Писав вірші. Читав вірші. Та й забувся,
що зимою (так логіка каже)
це час і година адекватні для снігів.
А весна, це "політичне бабське свято квітів-віників".

03/31/2010


Рецензии