Я плекаю надiю, ще з тобою зустрiтись...

Я ПЛЕКАЮ НАДІЮ, ЩЕ РАЗ З ТОБОЮ ЗУСТРІТИСЬ,

СПОВІДАТИСЬ ТОБІ, ЯК ЖИЛОСЯ МЕНІ, ЯК БУЛОСЬ...

ПРОТОРОВАНО ШЛЯХ ...

                І ВЖЕ МОЖНА І ЖИТИ, Й РАДІТИ...

ЧЕРЕЗ ТЕРНІЇ ДОВГО БЛУКАТИ НАМ ДОВЕЛОСЬ.

ДОКЛАДУ Я ЗУСИЛЬ, ЩОБ З ТОБОЮ ПОРОЗУМІТИСЬ,

І ЩОБ ДУШІ СПІВАЛИ НАЙКРАЩІ ПІСНІ В УНІСОН.

...ТАК ПЛЕКАЮ НАДІЮ, ХОЧ РАЗ ЩЕ З ТОБОЮ ЗУСТРІТИСЬ.

СПОДІВАЮСЬ, ЩОБ ЦЕ - НЕ ТОРІШНІЙ  ОМРІЯНИЙ СОН. (25.01.11г.)


Рецензии