Ну, што ж...

             *        *        *
    Am                Dm
Ну што ж, папробаваць не грэх,
       G7                C
Давай на шчасце пагадаем.
          Am                Dm
На сходзе наш нядоўгі век.
           E7                Am
Нам больш зязюля не кувае.
                G7
У познім восеньскім бары
                E7
Лісток адзін не аблятае –
       Am                Dm
Ты да зімы не гавары,
           E7                Am
Ў цішы каханне пачакаем.


Лютуе сцюжа на двары,
Сядзім ля цёплага каміна.
Што ж там, так хораша гарыць?
Няўжо жыццё прабегла міма?
Чысцюткі, белы-белы снег
Ляціць з нябёсаў у далоні.
Вядома, спрабаваць не грэх –
Ды толькі пасівелі скроні.


Рецензии