Дякую!

Неквапно плине час життя, 
Частинки пазлу ще збираю. 
Якусь частинку - в забуття,
А десь нову я підбираю.
Так швидко ти з'явивсь в житті,
Коли упала я від болю.
Скільки думок на самоті...
Та розділила сум з тобою.
І тепло стало на душі,
Коли не докір я почула,
Що отак вилила тобі
Все, що так довго в мені було.
Не довго ми були знайомі,
Але єдиний серед всіх
Ти був тоді поруч зі мною
І з щирим серцем допоміг.
Я хочу обійняти тебе, друже,
Сказати "Дякую" тобі.
Мені тебе не вистачало дуже,
Довірю все спорідненій душі.


Рецензии
Про100,легко,з душею...Це вiдчуваеться.Прекрасно!
тобi дякую))

Михаил Хилько   02.04.2011 17:42     Заявить о нарушении