Роздаючи

Ти дивний сивий квітникар
Що біля входу
Вартує перехожих
Роздаючи ружі

Ти маєш що сказати
Їм всім
Але мовчиш
Хай краще скажуть ружі
Вони мудріші від сотні сивих мудреців
Бо мають небагато часу


Рецензии