достума

Меним достум, йыллар кечелер
Сенден айырылмадым мен
Меним достум, куньлер кетелер
Юрегимде къалдын сен

Сукютте балалыкъны хатырлайсын
Менден берабер сен ойнайсын
Ве озь гонлюни сен ачасын
Бизим сокъкъкъа сен келесин
Амма мени энди корьмейсин


Рецензии