Що в iменi...

Рецензия на «Та мниця в iменi тво му» (Елена Сребняк)

Що в імені тобі моєму?
Воно таке просте!
В любові-вихорі твоєму
Ніжність-ружа все росте!

В тобі самій-бо таємниця:
Ти, ніби, ніжна квітка,
Ти, ніби, чистая криниця
Даруєш прохолоду влітку...

Ти, ніби, добрая надія,
Бо світишся у кожному рядку.
Читаю я тебе й радію,
Що є ще ружа у садку...


Рецензии