Все, крiм одного

Навіть логіка приречена
На помилкове твердження
Мозок відправлять на капремонт,
Усе тіло – на обстеження
Будуть вводити приклади,
Втирати Декарта з Ньютоном
Вуха затуляти
Змоченим у інтегралі тампоном
Нуль-один – і все!
Ніякого третього стану!
- Усі почуття обумовлені
Фігурою першого плану
- Ні!
Ні!
Ні!
Я веду не до того!
Логіка все пояснює
Все, крім одного…


Рецензии