Привет

Привіт! Поряд мене пройшов.
Блукаєш, не побачив, не підійшов.

Я тебе кохаю трепетно і ніжно,
Хоч любити мені грішно.

Ти прекрасний, чарівний,
Ти дорослий, неземний.

Для мене образ твій це ідеал,
Ти діамант, смарагд, корал.

Уста твої червоні і палкі,
Всі погляди твої п'янкі.

Слова, то мед, що линуть в небеса,
Кохання двох,то неземна краса.

Моє кохання, то мука і журба,
Бо ти не сам, а я зовсім одна.


Рецензии