***

Що таке кохання?
У тебе я спитаю,
Ти скажеш, що щастя,
Я скажу: "Не знаю."
Кохання, кохання -
Солодка отрута,
Як вип'єш до краплі,
То скажеш, що мука.
Чому, спитаю, ти кохаєш?
Я знаю - скажеш, що не знаєш,
Бо лиш тоді по-справжньому кохаєш,
Коли лиш серце "Чому" знає.
І проти долі дуже не попреш,
Її лиш раз побачиш,
І серцем оживеш,
Та розумом помреш.
І часто потім пожалієш,
Що в той момент
Не зміг спинитись вчасно,
Та, як зрозумієш пізно буде,
Не зможеш час,
Назад ти повернути,
Не зможеш навіть все забути,
І іншу не полюбиш вже,
Ти зрозумієш,
Що складне життя!
Та іноді буває так,
Нічого ти не помічаєш,
А поруч десь дівчина є,
Що ніжно так тебе кохає.
Оттак буває у житті,
Кохаєш ти когось,
Без тебе хтось життя не уявляє,
А от взаємних почуттів,
В житті так часто не буває.
Надіюся, що ти вже зрозумів,
Що перш ніж щастя досягти,
Що перше ніж її коханою назвати,
Потрібно стільки у житті страждати!


Рецензии