Туган ягым Телэчэ

Ходай кочагында яшибез.
Бер яктан Арча сыпый.
Питрэч районны уткэндэ.
Хэерле юллар тели.
Сулга таба карасагыз
Саба белэн Шэмэрдэн.
Мамадышка барып житэ.
Туры юллар, уйласан.
Урманнары бар, таулары.
Ике Мишэ инеше.
Лаишларга барып житэ.
Очтэн ике олеше.
Менэ шундый туган ягым.
Туган ягым Телэчэ.
Беллмэгэне белеп тора.
Белгэннэре коннэша.


Рецензии