***

Ми життя оплатили штрафами,
за небезпечне з кермом поводження.
Зима починається колючими шарфами,
Які тіла стають продовженнями

Подих сонця на Землю доноситься
Кислотним дощем і метеоритами.
Зима в душу жалісно проситься
Губами потрісканими і не зігрітими

Спокій нестримних в очах бісиків
Лякає своїм оскалом знекровленим.
Власних бажань ненаписані літери
Таємний підтекст в собі приховують

Я вираховую зневіри степені
Аби не стирчати в безодні непевності.
Крихти достоїнства таять у лепеті
Благань до долі у сенсі взаємності


Рецензии