***

Налий в каганець кілька грамів отрути
Насич моє тіло, спіймай мої рухи
Хай плинно, мов сонце за обрій сідає
До низу все зайве, як одяг, спадає

Най я доторкнусь вологою слова
До вуха, до мозку, до серця до твого
І хоч в арсеналі нічого не маю
Є ще одна ніч що збігає до краю


Рецензии