***

Сюди забіг лише на мить –
Я покидаю вас.
В шалені дні, у тихий час,
 ми прокидаємось.

Тримати зло, розбити скло
 і тихо різати
Слухняну плоть. Свої думки
Я перекрикую,

Я перекрикую.

Миттєвість дій, як порух вій  -
Непомічена.
І унікальність моїх слів
Давно розвінчана.

Той блиск в очах, що душу грів
Вже не верну тобі.
Нещирий сміх, забутий гріх
Ти не пробачила,

Не пробачила.


Рецензии