Св т глухих

В світі німих я говірливий,
Поміж дурних  - занадто кмітливий.
А серед вас - лише тінь,
Глибока калюжа, яку оминають.

Цукор солодкий, якщо лише трошки,
Отрута не шкодить якщо не ложку,
А вас забагато щось тут,
Й розмиті обличчя дратують все більше і більше.

На жертовник цнотливих, їх й так забагато,
Цікаве й криваве різдвяне в нас свято
Померти, щоб стати живим,
Хворіти, щоб бути здоровим й красивим.

Останні слова чом так тихо лунають?
Смерті невинних, чом світ не міняють?
Чи чув хто передсмертний мій крик?
Напевно, світ дурнів давно вже став світом глухих.


Рецензии