Бiлi крила

Білі крила розкрила, – я злітала, летіла…
Світ душа полишала, в небі зірка згасала.
Я покрила хустину
На червону калину.

Я хустину покрила, – у біді голосила…
Сльози були дощами, а журба та – вітрами.
Я життя відпускала
У якому кохала.

Білим птахом летіла…
Ох, ся доля журила,
Над землею кружила, –
Я любов загубила.

Де сумує калина, – тихо пісня полине…
Широкими ланами, великими гаями.
Хтось про мене згадає
Та музика заграє.

Білим птахом летіла…
Ох, ся доля журила,
Над землею кружила, –
Я любов загубила.

Білі крила розкрила…
Я від горя летіла.


Рецензии
Дуже гарно. С Увагой М.

Мартемьянов   29.03.2011 14:43     Заявить о нарушении
Дуже Вам дякую.
Не сподівався на скоре позитивне реагування, спасибі. Олександр.

Александр Славенин   29.03.2011 14:53   Заявить о нарушении