***

В цих пігулках лиш отрута –
Наче я не знав до цього!?

В цих малюнках є підтексти –
Випадково! Випадково!

А навколо люди плачуть,
Втративши усі надії,
Діти, що не народились,
Як же я за них радію
ВСІХ!

В темних ямах стійкий запах
Страху, бідності і крові.

Так формується майбутнє
Генерації нової.

До поразок не звикати,
Навіть, не стаєм до бою.
Цар новий і нові хати,
Старі методи контролю
НАС!

Серед криків безнадії
Шириться стара легенда,

Що прийде новий месія
І згуртує всіх навколо…

Але нам цього не бачить  -
Двері в пекло вже відкриті.
Та тебе не підганяють,
Сам ти маєш крок зробити.
САМ!


Рецензии