Геро

Запалюй останню цигарку  - надії нема.
Побачити сходження Сонця ти мрієш дарма.
Пов’язка на очі і куля на виліт – це Смерть.
Ще миті і Землі ти тілом відчуєш твердь.

Так дай же згадати приємні хвилини:
Як ми веселились; були молодими.
Були молодими і вірили в диво,
Плакали чесно, кохали правдиво.
Кохали правдиво і бачили сни…

Звичайно, я плакати буду – я оптиміст.
Вірив в щасливе майбутнє, а зараз йду вниз.
І ти розридався, не бійся, так треба, так можна сьогодні.
Герої у сні не вмирають у день дуелі що напередодні.

Так дай же згадати приємні хвилини:
Як ми веселились; були молодими.
Були молодими і вірили в диво,
Плакали чесно, кохали правдиво.
Кохали правдиво і бачили сни…


Рецензии