О, скiльки маю я землi

Я вдячний Господу і долі,
Наділили клинчик поля.
Землі і Богу щиро  вдячний,
Бо несе прибуток дача.

То ж Марно силу вже не трачу,
Особисте мою ранчо.
Тримав земельку і в оренді,
Кошти  втілив у фазенду.
 
- Дача,  ранчо і ще й фазенда!..
Землі, скільки ж  тобі треба?
Усіх цікавить  з поля клин…
Мій, землі шматок, один!


Рецензии