Капки акварел-18. Прошепнато

Тих шепот…
Как копринено
ухото ми
ласкае?!
Полуслова
изгарят
парещи
и чезнат
в мрака.
Не!
Не тръгвай!
Краят на нощта е.
Но денят…
Той още малко
ще почака!

***
Няма Изгрев,
който
да се осмели
да ни разбуди…
И няма
Нощ,
звездите разпиляла,
която нашата
Любов
да не учуди…

Б.Калинов.
29.03.2011г.
Пловдив

Художник: Уйлям Хайенраетс


Рецензии