***

Посміхнись, життя не спинилось.
Посміхнись, щастя чи сон?
Посміхнись, в люстерце відбилось
Марево сяйва. В горлі знов ком.

Голим чолом – в стіну зневіри.
Гострим пером й кров’ю писати.
Нотатки з життя і заповіти.
Хто ж їх читатиме? Діти?

Розвернись, спробуй інакше.
Розвернись – Сонце вже там.
Розпрямись, бо досить благати,
Встати спробуй з колін.

Голим чолом – в стіну зневіри.
Гострим пером й кров’ю писати.
Нотатки з життя і заповіти.
Хто ж їх читатиме? Діти?


Рецензии