Санта

Наш Санта Клаус не веселий,
На м'ясо порубав оленів,
Продав рога на сувеніри,
Пропив всі наші подарунки,

Онучку кинув до борделю,
У бороді бички і воші,
Наш Санта Клаус не веселий,
Наш Санта Клаус не хороший.


Рецензии