Н хто

Ну звісно не можна! Навіщо питався?
Як був я нічим, так нічим і зостався.
Нічим і ніким. І ти б шкодувала
Про час, який ти зі мною втрачала.

Без зайвих розмов я відійду в сторонку.
Чи кинеш ти декілька слів у догонку?
Напевне, не кинеш, та це і на краще.
Я не вступлю у розмову нізащо.
Прозаїки й знатні зануди – заходьте у гості.
Сьогодні мої перемиємо кості.
А потім засмажим смачненько кохання,
Яке розкормив я за роки останні.

Шикарне весілля зі знатним побоєм.
Я в рамку поставив фото де двоє.
Із чорною стічкой. Колись зрозумію,
Що жити без тебе я просто не вмію.


Рецензии