Хто вона?

Хто  вона?  Запитали?
Смак  її,  затишок...
Ось  прийшла  -  ви  пізнали?
Щирості  надлишок!
Підійшла,  розгубилась
тихо  так...
Ех!!!  Тут  би  сила
Та  побільше  кулак,
А  вона  зупинилась,
зовсім  чужа,
притулилась
й  покотилась  слоза.
Хто  вона?  Запитали?
Серця  скрип
спогади  спричиняли,
спокій  десь  зник.
Не  чужа!!!  —
Прокричали.
Притулились  самі.
Це  ЛЮБОВ!!!
Ви  пізнали,
Відтепер  назавжди.


Рецензии