***

В моїм серці свято - кохана моя зі мною!
Спи, моя голубка, я тепер з тобою,
Спи, моя найкраща, незвичайна жінка.
Я тепер з тобою, я для тебе - стінка.
Тепер уже ніколи не відпущу від себе тебе.
Моя ж ти люба, ти все, ти все для мене.
Тепер ти будеш поруч зі мною завжди й всюди.
Тебе, моя голубка, не відпущу нікуди!


Рецензии