Я сплю бачу дивн сни...

Я сплю і бачу дивні сни.
В солодкому нічнім полоні-
Початок нашої весни...
Твоя рука в моїй долоні.

Твій подих, ніби шелест трав,
Мене він ніжно так лоскоче...
Я б в казку цю тебе забрав.
Благаю, снись мені щоночі.


Рецензии